Led 8, 2012
Zdravím Vás, milý čtenáři, či milá čtenářko PINKROBOTích stránek. Představuji Vám nový seriál zde na webu, sice Robotí půlměsíc. V něm se budu snažit připomenout a ohodnotit, co podstatného se za poslední dva týdny, tedy půlměsíc, odehrálo. Ať už ve světě her, vývojářských studií, či progamingu u nás i ve světě.

Náš železný palec míří vzhůru pro portál Playzone, který do svých řad angažoval známou českou komentátorskou StarCraft dvojici Tučňák, Murdoc, do nedávna patřící pod křídla sc2.cz. Dle oficiálního vyjádření na playzone.cz, viděla tato dvojice uzavření spolupráce jako nevyhnutelné a přínosné pro obě strany, jelikož už v minulosti jejich stream využíval akcí pořádaných právě tímto portálem. Na Playzone již působí jedna česká StarCraft legenda, sice Jump.
Trošku rozpačití jsme z obnovení českého týmu nEophyte, o které se postarala dvojice Stanislav Písek a Petr Sedláček, bývalí členové týmu NecroRaisers. Jedná se o několikátý pokus z mrtvých vstání tohoto slavného českého celku. Doufejme, že bude na delší dobu poslední a vše vyjde dle představ obou pánů.
Ani ne tak palec dolu, jako spíše smolařem těchto dní se stává český tým NecroRaisers, který vzhledem k obnovení týmu nEophyte přišel o svou Counter-Strike 1.6 sekci. I když nebyla tato sekce aktivní, pro tento celek je to rozhodně ztráta a my sami jsme zvědaví, jak se ji vedení rozhodne řešit. Najde v nejbližší době jinou kvalitní sekci, nebo své působení ve hře Counter-Strike ukončí?
Na závěr
Na závěr tohoto bloku nebude chybět video, které nějakým způsobem upoutalo náš robotí zrak. Většinou to pak budou videa, u kterých se Vám na mysl žene jediné: WTF?! Pro dnešek jsem vybral video z velice úspěšné hry Skyrim (naše recenze), ve kterém uvidíte co se stane, když na město zaútočí 50 draků.
Pro dnešek je to vše, já se s Vámi loučím, do komentářů pod článkem napište, jak se Vám tenhle nově vznikající seriál líbí, nebo Váš názor na jednu ze zmíněných událostí. Samozřejmě nás sledujte i nadále, protože i když je období herního sucha, stále je o čem psát a diskutovat. Ať je Váš den růžový.
dobrý nápad a hezky napsáno, jen tak dál
btw Let’s play s komentářem by taky nebyl špatný, to mi tady trošku chybí
Díky ^__^ Na Let´s play se musíš ptát jinde
Ale v dnešní době podobná videa dělá každý druhý, takže pochybuji o tom, že bychom se do něčeho takového pustili