Recenze hardwaru, počítačových a mobilních her

5 nejlepších aplikací pro Android

5 nejlepších aplikací pro Android

Led 10, 2012

Tímto článkem potěším hlavně majitele Android SmartPhonů. Opravdu užitečných aplikací je velice málo a to je o důvod víc, proč si právě tyto nenechat ujít.

Aplikace jsou “testovány” na HTC Desire HD s 1 GHZ procesorem a 768 mb RAM a nezaručuji, že aplikace poběží správně na slabších zařízeních.

ES Správce Souborů

Klasický správce souborů, bez kterého se neobejde žádný Android. Tato aplikace nabízí základní operace se soubory a složkami (tj. kopírování, mazání atd.) uvnitř vaší paměťové karty. Je k dispozici ke stažení zdarma na Android Marketu.

ES Správce souborů Pinkrobot

Advanced Task Killer

Jestli má Android nějakou chybu, je to zavírání aplikací. Právě tohle skvěle řeší tato aplikace. Jednoduše ukončuje VŠECHNY vámi vybrané aplikace. Tím šetří baterii a zvyšuje rychlost zařízení. Lze si nastavit i průběžné mazání, které šetří i váš čas. Advanced Task Killer je mnohem lepší, než Správce Úloh, který je dodáván s Androidem 2.3.5. A navíc zdarma na Android Marketu.

Advanced Task Killer Pinkrobot

MX Video Player

Pravděpodobně nejlepší přehrávač videí na trhu. Nabízí pokročilé nastavení přehrávání videa. Na Android Marketu je placená a neplacená verze. Rozdíl mezi nimi je pouze v zobrazování reklam. Pokud jste připojeni k internetu, začnou se u verze zdarma objevovat reklamy. To je podle mého názoru pouhá maličkost a tak nevidím důvod, proč si nestáhnout free verzi této aplikace.

MX Videoplayer Pinkrobot

Promile.info

Zajímalo vás někdy, za jak dlouho si můžete po třech pivech, jedné kořalce a Whiskey sednout za volat auta ? Pokud ano, je tento program přímo pro vás. Stačí si pouze pamatovat počet a druh nápojů. Všechno samozřejmě jenom orientačně. Výborný pomocník, který je dostupný na Android Marketu zdarma.

Promile.info Pinkrobot

Antivirus AVG

Bezplatný AVG Antivirus nezatěžuje systém a zároveň ho účině chrání před Malware, Spyware a viry. Samozřejmě funguje i při procházení internetu. Stačí navštívit Android Market.

AVG Android Pinkrobot

Doufám, že jsem vám s výběrem aplikací pomohl. Ať je váš den růžový.

Diskuze

1. Tomáš /

Chtělo by to pokračování jinak to bylo good

2. Petr Heřman /

Mě nejvíc leze na nervy, že Android má dobrý aplikace zdarma, zato AppStore je má placený.

• Jan Zavřel /

O důvod víc, sáhnout při nákupu po Androidu :)

3. NeoPlex /

coze? Promile info,ADV Task killer a AVG mezi top 5 aplikacema? To snad ne:) Vite vubec neco o managementu chodu aplikaci, tak jak se o ne stara samotny system? A k jinym apps, co treba google maps? nebo Shazam, pubtran atd atd..

• Adam Krempl

Samozřejmě budou v dalších dílech.

• Jan Zavřel /

Google Maps Jsou dovávány s 2.3.5. Samotný android má tendenci dávat aplikace pouze “k ledu” a sami se zavřou po 10 minutách :) Shazam mám taky na Androidu, ale že by to bylo něco potřebného ? Jak už naspal Adam, Budou další díly :) A možná se tam něco takového objeví :)
      navíc informace jsou z Android Marketu ” https://market.android.com/apps/APPLICATION?feature=top-nav “.Přeji pěkný den :)

• NeoPlex /

ve webove verzi android marketu se zebricky velmi casto meni, navic jsou zobrazovany regionalne. Kazdopadne i tak nektere aplikace z clanku nefiguruji v prednich prickach. Mimo jine vy by jste risknul rizeni auta po kontrole aplikaci promile.info? :) ja teda rozhodne ne.. Nerikam, ze to je spatny clanek, jen mi nesedi ten nadpis s obsahem clanku.

p.s. tech 10 minut jste nasel kde? Tak to nefunguje.. system to spravuje sam podle toho, kolik volne pameti zbyva. Samozrejme je to cele slozitejsi a jeste se vec cleni spustene aplikace a procesy. Kazdopadne to bych tu o tom mohl psat hodne dlouho. Lepsi bude najit si clanek primo od Andy Rubina, ktery stoji za celym androidem. Tusim, ze pred rokem zpatky neco takoveho publikoval.

• Jan Zavřel /

Můj mobil: HTC Desire HD Má napsáno, že v nastavení aplikací : Po minutové neaktivitě vůči nějaké aplikaci, aplikaci zavře. Navíc je mi 15, a tam promile.info zatím ani nepotřebuji. Psal jsem, že vše jenom orientačně. A je to můj 1. článek :D
          Každopádně díky za komentáře a připomínky :) Přeji pěkný Den :)

4. Martin Zikmund /

Jen naivní prosťáček věří, že task killer zvýší výkon a ušetří baterii, a že antivirus na Androidu není podvod. A jen idiot je zařadí mezi 5 nejlepších aplikací.

• Jan Zavřel /

Zdravím, S Task Killerem mám své vlastní zkušenosti na 3 Android zařízeních. Funguje tak, jak má a krásně promazává běžící aplikace. Telefon je potom rozhodně plynulejší. Pokud mluvíme o Antiviru, připouštím, že sám ho nepoužívám. Ale tvrdit, že nefunguje je mylné. Já ho osobně nepotřebuji , protože lezu jenom na Play a Amazon. Ale lidé, kteří si třeba stahují hry z Warez serverů, by tento program mohly shledat velmi užitečným. Přeji pěkný den .

5. zsolti /

chem anti virus

6. Petr /

Chci se zeptat, když mám android, a mám tam aplikaci youtubko, twitter, facebook apod. Jestli se za to platí nebo ne.

• Puk /

…..vrat to zpět do krámu a nebo fofrem začni používat Google (ideálně v kombinaci s mozkem), sorry :-)

Zapojte se do diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>